29/09/2014

Προσεχείς εκδηλώσειςΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1.      Εκδηλώσεις που προγραμματίζονται μέχρι τον Σεπτέμβριο

Προγραμματίζονται επίσης οι ακόλουθες εκδηλώσεις. Λεπτομέρειες γι’ αυτές θα δοθούν με άλλες ανακοινώσεις.

·         Εκδρομή Συνταξιούχων - 27 Μαΐου

·         Κατακλυσμός Επαρχίας Κερύνειας- 5 Ιουνίου
·         Εκδήλωση προς τιμή των αποφοίτων με καταγωγή τον Καραβά - 15 Ιουνίου
·         Κυπριακή βραδιά στο ΠΙΚ – Δραστηριότητα του Χορευτικού της Νεολαίας - 23 Ιουνίου
·         Μνημόσυνο Καραβιωτών από τον Δήμο Κυθήρων στον Καραβά Κυθήρων - 15 Ιουλίου

·         Αντικατοχικές εκδηλώσεις επαρχίας Κερύνειας (Τύμβος) - 24 Ιουλίου
·         Εκδήλωση για τον Καραβά στο Δήμο Αμυνταίου - 24 Αυγούστου

 

 ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

7.      Νέοι Κοινοτάρχες Καραβά

Σας ενημερώνουμε ότι οι νέοι Κοινοτάρχες Καραβά για την περίοδο 2017-2021 είναι οι ακόλουθοι:

Παναγιώτης Στυλιανού – Κοινοτάρχης Έξω Γειτονιάς (τηλ. 99674274)

Ειρηνούλα Χριστοδουλίδου – Κοινοτάρχης Πάνω Γειτονιάς (τηλ. 99303103)

Αντρέας Ποταμίτης – Κοινοτάρχης Αγίου Ανδρέα (τηλ. 99570408)

Στάλω Κύρου – Κοινοτάρχης Πετρογειτονιάς (τηλ. 99660486)

8.      Συνάντηση ηλικιωμένων Καραβιωτών στη Λεμεσό

Με σκοπό το συναπάντημα και την ευχάριστη συναναστροφή των ηλικιωμένων Καραβιωτών, άνω των 70 ετών, προγραμματίζεται συνάντηση για καφέ και αλμυρά στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας στη Λεμεσό, την Τρίτη 20 Ιουνίου από τις 10.30πμ μέχρι τις 1.00μμ.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Δήμο Καραβά – 22516937 ή στους Πανίκο Μανώλη - 99843200, και Πανίκο Στυλιανού – 99674274.

Ο Δήμαρχος Νίκος Χατζηστεφάνου μαζί με τον Αντιδήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους, τον Κοινοτάρχη Έξω Γειτονιάς και τη Γραμματέα του Δήμου θα είναι μαζί σας για να συζητήσετε θέματα που τυχόν σας απασχολούν.

9.      Επικοινωνία με τους Δημότες

Είναι θερμή παράκλησή μας όπως, όσοι έχουν κινητό τηλέφωνο να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να καταχωρήσουμε τον αριθμό τους και να τους αποστέλλεται μήνυμα sms για τις εκδηλώσεις μας. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η συνεργασία σας στο πιο πάνω θέμα, θα μας βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό να έχουμε μια  καλύτερη επικοινωνία και ενημέρωση για τις εκδηλώσεις μας.

            10.   Συναντήσεις του Δημάρχου με τους Καραβιώτες

Ο Δήμαρχος Καραβά θα βρίσκεται στο γραφείο του καθημερινά, από τις 10.00πμ μέχρι τις 2.00μμ, εκτός και αν προκύψει οποιαδήποτε υποχρέωση που να απορρέει από τα καθήκοντά του. Συναντήσεις με τους Καραβιώτες ή τις Καραβιώτισσες θα μπορούν να διευθετούνται κατά τις πιο πάνω ώρες, αλλά και οποιανδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία στο τηλ. 22516937.

           11.   Μαθήματα Φερβολιτέ

Όπως είναι γνωστό, το παραδοσιακό κέντημα του Καραβά «Φερβολιτές» έχει ενταχθεί στον Εθνικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας. Στα πλαίσια της διατήρησης της τέχνης του «φερβολιτέ» αλλά και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με την γνωστή δασκάλα του «φερβολιτέ», συγχωριανή μας κυρία Καλλισθένη Λουκά Κοσιάρη διοργανώνει μαθήματα, για όσες Καραβιώτισσες και μη, ενδιαφέρονται να μάθουν την  τέχνη αυτή.

Τα μαθήματα διοργανώνονται κάθε Τετάρτη στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, οδός Μιλήτου 2 στον Στρόβολο. Το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 20 ευρώ τον μήνα. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Δήμου Καραβά στο τηλ. 22516937.

 

 « Επιστροφή